Program Manager med ansvar för kommunikationen

Social Initiative stödjer sociala entreprenörer som löser samhällsutmaningar på ett innovativt och effektivt sätt. I partnerskap med företag och filantroper bidrar vi med kapital och kunskap för att stärka och skala upp deras arbete.
Sedan starten 2002 har Social Initiative tillsammans med våra partners gett 1,3 miljoner människor förutsättningar att förändra sina liv. Vi har haft partnerskap med 37 sociala entreprenörer, varav 85% har skalat upp sin verksamhet. Vi har samarbetat med 66 företag, filantroper och stiftelser. Läs mer på www.socialinitiative.se.

Vill du arbeta för en hållbar värld genom socialt entreprenörskap?

Sedan 2002 arbetar Social Initiative med att skala upp sociala entreprenörer i Indien, östra Afrika och Sverige. Det gör vi i nära samarbete med företag och filantroper. Vi befinner oss i en tillväxtfas och söker en ny, driven kollega till vårt entreprenöriella team i Stockholm. Tjänsten är heltid och ett föräldravikariat, med god möjlighet till förlängning efter ett år.

Program Manager med ansvar för kommunikationen

Som Program Manager ansvarar du för att leda och utveckla samarbeten mellan företag, filantroper och sociala entreprenörer. Du arbetar aktivt med de sociala entreprenörerna kring effektmätning, strategi- och verksamhetsutveckling för att hjälpa dem att skala och stärka effekten. Du rör dig mellan att analysera och presentera de senaste resultaten för ett företags ledningsgrupp till att jobba med sociala entreprenörer på plats i östra Afrika eller Indien. 

Du kommer att ha en nyckelroll i att driva Social Initiatives utveckling och tillväxt genom att ansvara för all Social Initiatives kommunikation.

Vi söker dig som: 

  • har arbetat ett par år efter universitetsexamen 
  • är resultatorienterad och analytisk samt bekväm med siffror och att använda excel som analysverktyg
  • har intresse av och förmåga att bygga professionella relationer 
  • har erfarenhet av operativt kommunikationsarbete
  • trivs i en entreprenöriell miljö med ett litet och effektivt team
  • särskilt meriterande om du har erfarenhet från studier, praktik eller arbete i låg- eller medelinkomstländer

    Vi ser fram emot din ansökan! Mejla CV och ett personligt brev via länken. 

    Om du har frågor är du välkommen att kontakta Pernilla Bard på pernilla@socialinitiative.se / 0700-910015 eller Erik Haglöf erik.haglof@bohmans.com / 0708 441160


Social Initiative Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com

Liknande jobb