Projektledare Kommunikation

Hembla (tidigare D. Carnegie & Co) är ett bostadsfastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med målet att skapa levande stadsdelar. Fastighetsbeståndet består av drygt 21 000 lägenheter och cirka 150 000 kvm kommersiell yta. Företaget har en egen förvaltning och en beprövad modell för upprustning och renovering. År 2018 investerade bolaget nästan 1,4 miljarder kronor i upprustningar och renoveringar av fastigheter, lägenheter och utemiljöer. Bolagets aktie handlas på Nasdaq Stockholm. Hembla har ca 270 anställda och finns i 18 olika kommuner i framförallt Stockholm och Mälardalen. Läs mer på www.hembla.se.

Älskar du att lösa problem som gör livet lättare för andra? Drivs du av att ge riktigt bra service? Tycker du att det behövs ett mänskligare tänk när man bygger hem och boendemiljöer? Då hör du helt klart hemma på ett fastighetsbolag. Hembla (tidigare D. Carnegie & Co) är en av landets största privata hyresvärdar, och består av drygt 270 olika medarbetare som har en viktig sak gemensamt. Alla tror på att skapa levande stadsdelar där människor trivs.

Vi är inne på en spännande resa och vill nu stärka bolaget med en Projektledare Kommunikation. Det är en nyinrättad tjänst, där vi letar efter någon med vass penna och djup förståelse för kommunikation, som trivs i en miljö med högt tempo och många kontaktytor. Du blir en viktig spelare i det ledande börsnoterade bostadsfastighetsbolaget i Sverige.

I den här rollen rapporterar du till kommunikationschefen och blir en del av en kommunikationsavdelning på fem personer, med placering centralt i Stockholm.


Arbetsuppgifter
Rollen som Projektledare Kommunikation hos oss är bred. Huvuduppgiften för denna roll är att tillsammans med kommunikationsavdelningen i första hand stötta vår förvaltning och produktionsavdelning med de flesta uppgifter som rör kommunikationen – både intern och externt. Relationen med våra hyresgäster är vår viktigaste relation. Vi är måna om att lyfta, förbättra och kvalitetssäkra hyresgästkommunikationen för att skapa den bästa tänkbara kundrelationen. I rollen som projektledare får du ett stort ansvar i att driva och utveckla kommunikationen till våra hyresgäster. Detta innefattar bland annat att ta fram och implementera kommunikationsplaner, författa aviseringar och informationsmaterial till hyresgäster och andra intressenter, skriva copy för webb och print, ta fram innehåll till sociala medier och projektleda utveckling av kommunikationsverktygslådan.

Rollen innebär en del resande, främst i våra stadsdelar i Stockholm och Mälardalen.


Bakgrund
Den vi söker har antagligen akademisk examen inom media, kommunikation, ekonomi, journalistik eller liknande. Troligtvis har du också minst fem års relevant erfarenhet av kommunikationsfrågor. Konsulterfarenhet är meriterande.

Du är trygg i din roll som kommunikatör och van vid att tänka strategiskt och planera olika kommunikationsinsatser, samtidigt som du är operativ och exekverar. Du är en god och driven skribent både av redaktionella texter, copytexter för print och digitala medier.

Det är även positivt om du har digital erfarenhet genom att exempelvis ha ansvarat för olika digitala utvecklingsprojekt. Vi ser gärna att du är van att arbeta i InDesign och PhotoShop. Erfarenhet av WordPress (eller motsvarande) är ett plus.

För att trivas i rollen tror vi att du är operativ, service minded, nyfiken och flexibel.


Välkommen med din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk. För mer information om tjänsten kontakta Ebba Stragne på ebba.stragne@bohmans.com / 076-800 98 08 alternativt Erik Haglöf på erik.haglof@bohmans.com / 070 - 844 11 60

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com

Liknande jobb