Projektledare

TicTac Learn är Nordens ledande aktör inom EdTech. Med över 1 miljon användare förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för den globala marknaden. 

Vi säljer lösningar oberoende av bransch, vilket bidrar till en stor variation av kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Vi är återförsäljare av världsledande produkter samt har en egenutvecklad intuitiv plattform. Vi producerar innehåll i form av digitala utbildningar samt hjälper våra kunder att digitalt paketera kunskap helt själva. www.tictac.se 

Vill du jobba på ett ledande Edtech-bolag med internationellt fokus och arbeta med en stor palett av olika varumärken?

Då kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsplats där vi genom passion, nyfikenhet och kundfokus strävar mot världsklass. I rollen som Projektledare har du goda möjligheter att bidra till att vi tillsammans blir ännu bättre och når ännu längre inom Learning & Development.

TicTac söker en erfaren projektledare med kundansvar som har lång erfarenhet av internationella konton och relationer. En projektledare som drivs av att driva kunders utveckling inom digitalt lärande, oavsett om det är förändringsarbete kopplat till ny teknologi (installerat nytt LMS och behöver få organisationen med) eller definierade projekt där projektledaren driver projektet med framgång och kopplat till uppsatta KPIer.

Din roll som projektledare

Projektledaren kommer att vara navet mellan TicTacs team och kunden och ha parallella projekt och team både mot kund och internt. Idag består teamen internt av Content-team med pedagoger/manus, design, produktion. Och team plattform, tech delivery, förvaltning, support och utvecklingsavdelning med egen produkt. TicTacs projektledare drivs av försäljning och har uttalade budgetar inom cross selling och up selling.

"En projektledare hos oss får konton att växa och kan göra egen analys och strategi för sina konton."

Tänkbar profil

  • Vi tänker en profil som är attraktiv är en projektledare från byrå.
  • Erfarenhet av att driva igenom externt intranät inklusive förändringsarbete.
  • Van att driva parallella projekt med både intern kommunikation och extern kommunikation.
  • Förståelsen för teknik och hur det påverkar kommunikation & utbildningsbehov i en organisation.
  • Ska också förstå och driva parallella externa projekt med kunden och se en helhet.

Som person är du en prestigelös lagspelare, självgående och driven. Med en proaktiv approach driver och leder du kunder och dina projekt mot uppsatta mål och du trivs bra med ett högt arbetstempo och stort eget ansvar. Du har god social kompetens och tycker om att bygga och utveckla goda kundrelationer.

Den tjänst vi erbjuder är på heltid, i Malmö, och då vår arena är större så är det både möjligt och nödvändigt att resa i tjänsten. Du kan behöva resa 1-2 dagar i veckan.

Ansökan

Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna Johan Larsson på mail: johan.larsson@bohmans.com. Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.

Ansök med CV och personligt brev via länken till höger ovan.

Vi ser fram emot din ansökan!

TicTac Learn AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb