Projektledare

Strateg Agency söker projektledare

Du kommer att spela en nyckelroll i vårt Stockholmsteam, både i kundsamarbetet och i det interna arbetet. Du deltar aktivt i arbetet med våra kunder och har en avgörande roll för att skapa goda relationer och säkerställa trygghet och kvalitet i leveranserna. Du blir viktig för att hålla samman teamet och säkra relevant bemanning. Du ansvarar också för ekonomisk rapportering och underlag till fakturering.

Den vi söker har tre till fem års erfarenhet av en liknande roll och har tidigare drivit en större arbetsgrupp. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att planera för och coacha enskilda kollegor, med förmågan att jobba snabbt och flexibelt baserat på en tydlig struktur. Ordning och reda är ett måste.

I Stockholm är vi ett team på ett tiotal personer som jobbar tight tillsammans med flertalet av våra kunder. Fokus i våra uppdrag ligger i varumärkesutveckling och design vilket gör kunskap från dessa områden meriterande med ett digitalt fokus som en avgörande dimension. 

På vårt kontor i Örebro finns ytterligare ett 20-tal kollegor. Sammantaget har vi kompetens och genomförandekraft inom varumärkesstrategi, design, copy och digital utveckling. I dagsläget är ytterligare fyra personer verksamma som projektledare.

Fokus för rollen är kunder och kollegor med bas i Stockholm men det ingår även att samverka nära med kollegorna på kontoret i Örebro liksom med kollegor i våra systerbolag.

Verksamheten präglas av en varm och lustdriven kultur med krav på en hög ”lägsta nivå”. Kvalitet är nyckeln både i våra leveranser och i det interna arbetet. Fokus framåt är varumärkesutveckling och uppdrag med en allt högre grad av digitala uttag.

Strateg Agency omsatte förra året 42,6 miljoner. Vi har både 2020 och 2021 vunnit priset som Årets Byrå en årlig bransch- och kundstudie där Regi kartlägger hur nöjda de största kommunikationsköparna är med sina kommunikationsbyråer. 

Strateg Agency är en del av Diplomatgruppen där även en av Sveriges ledande kommunikationsrådgivare, Diplomat Communications ingår liksom den snabbväxande contentbyrån Tale. För många kunder arbetar vi i gemensamma team.

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. För mer information om tjänsten kontakta Erik Haglöf erik.haglöf@bohmans.com +46 708 44 11 60 eller Linda Schmidt linda.schmidt@bohmans.com +46 706 408 77 91. Vi gör ett löpande urval. Sänd din ansökan med cv samt personligt brev snarast möjligt.

Strateg Agency AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com

Liknande jobb