Researcher/Business Support

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

I rollen som researcher hos oss arbetar du i en central roll i bolaget där din insats är avgörande för att vi ska kunna hjälpa våra kunder att rekrytera rätt kompetens. Dina dagar är fulla av kontakter med både kandidater och tipsgivare, och då vi framförallt arbetar med search ägnar du också stor del av din tid till att kartlägga branscher och bolag för att hitta den bästa kandidaten till alla våra uppdragsgivare. Researcharbetet är ett detaljerat detektivarbete där det gäller att arbeta både strukturerat och kreativt för att vara lyckosam i rollen.

I många av våra projekt arbetar vi tillsammans i team. Det innebär att du kommer att stötta rekryteringskonsulter för att stegvis ta större ansvar i processen, bygga dina egna nätverk och kandidatpooler. Hos oss finns goda möjligheter att växa och ta större ansvar. I rollen kommer du rekrytera till våra kunder inom svenskt näringsliv med ofta starka, välkända varumärken inom de flesta branscher, från start-ups till stora internationella koncerner.

Arbetsuppgifter
Du ansvarar för att kartlägga potentiella kandidater samt inledande kontakt vilket bl a innebär aktiv search och införsäljning samt kvalitativa telefonintervjuer. Du arbetar med urvalet och håller kontinuerlig kontakt med kandidaterna. Du bygger nätverk och finner proaktivt kandidater för våra processer och sociala nätverk som bl a LinkedIn.

En del av rollen kan också handla om ansvar för referenstagning och framtagning av kandidatpresentationer för kund och att vara delaktig i att arrangera och planera events samt att stötta dina kollegor vid kandidat- och säljpresentationer.

Vi växer och söker dig som vill gå vidare i din researcherroll och helst har tidigare erfarenhet från en liknande roll samt en koppling till reklam och marknadskommunikation på något sätt och nu söker en ny utmaning i din karriär. Det är viktigt att du både har affärs- och människointresse samt att bygga relationer. Som person är du orädd och lockas av att ta dig an nya utmaningar. Du trivs i en självständig roll där du får ansvar men där du också förväntas prestera och leverera.

Gemensamt för oss alla är en stark passion för att bidra till våra kunders framgång genom att identifiera och säkerställa rätt person på rätt plats. Vår vision är att göra skillnad och särskilja oss på rekryteringsmarknaden genom vårt kundcentrerade tillvägagångssätt, den kvalitet vi levererar och det värde vi adderar som långsiktiga och förtroendeingivande rådgivare och samarbetspartners.

Förutom att vi är ett härligt gäng erbjuder vi en bred och utvecklande roll där du får möjlighet att arbeta med kända och välrenommerade aktörer samt får tillgång till vårt starka nätverk av kunder och kandidater. Vi kommer att satsa på dig och din utveckling och vi har roligt längs vägen.

För att trivas och bli framgångsrik i rollen ser vi att du är en affärsorienterad relationsbyggare med hög aktivitetsnivå. Du har ett genuint intresse för kunskap om HR och dess utmaningar, utveckling och affärsvärde. Du känner entusiasm inför mötet med andra människor och trivs med att arbeta i team.

Ansökan
Sök via ansökningsknappen nedan, där du fyller i dina uppgifter och bifogar personligt brev och CV. All information hanteras konfidentiellt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Erika Collin på erika.collin@bohmans.com eller Linda Segerström på linda.segerstrom@bohmans.com.
Vi kommer att påbörja urvalet omgående och ser gärna en start i augusti/september.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com