Restaurangchef Lidingö Stockholm

Restaurangchef Lidingö

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Våra gäster är förskolebarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, och personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika och miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. 

Nu söker vi dig som vill vara med och ta vår verksamhet till nästa nivå. Kundernas upplevelse av den mat vi serverar 365 dagar om året är kvittot på att vi är bra på det vi gör.

Din profil och bakgrund

Vi söker någon med gedigen erfarenhet av restaurangchefsrollen, som älskar att ta hand om och leda sina medarbetare och se till att vi tillsammans serverar mat som överträffar förväntningarna, oavsett om det är till skolelever eller de som bor på ett av våra äldreboenden.

Den person vi söker behöver vara strukturerad, van att organisera den här typen av verksamheten och mycket noggrann i leverans till våra olika kunder, där menyer är en viktig pusselbit.

 I vårt uppdrag ligger att garantera den kvalitet på service som vi har lovat att leverera, vilket gäller t ex de råvaror vi använder, allergier och att maten inte får ta slut. Detta handlar om compliance.

Du förstå ekonomin i den här typen av verksamhet, är bra på att budgetera och sedan följa upp utfallet i verksamheten.

Vi serverar 3500 portioner mat många av årets dagar, där ett par tusen av dessa är skolmaten på vardagar under vår- och höstterminer.

I den här rollen har du ansvar för 35 medarbetare i sju olika grupper, med tre produktionskök bland annat i Högsätra. Du har också ansvar för vår kundtjänst som har öppet måndag-fredag kl. 09-15 samt de tre personer som ordnar våra transporter.

Vi har kunniga medarbetare, men de behöver ett tydligt, omhändertagande och coachande ledarskap. De vill utvecklas och få rätt form av bekräftelse, medan vi tillsammans driver den här verksamheten effektivt.

Att skapa en bra atmosfär på arbetsplatsen, med samarbete och en fungerande dialog som viktiga pusselbitar.

För att lyckas i den här rollen behöver du vara driftsorienterad, ha en djup kunskap inom den här typen av verksamhet som du klarar av att sprida till din personal. Den mat vi lagar tillsammans och sedan serverar är grunden för mötet med våra kunder.

I den här rollen rapporterar du till Sofia Bracamonte som är Regionchef inom Mellansverige för Food Services, inom ISS.

Detta är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan bestående av CV samt personligt brev via länken. För mer information kontakta Linda Schmidt tel 076 408 7791 linda.schmidt@bohmans.com eller Erik Haglöf tel 0708 441160 erik.haglof@bohmans.com

 

 

 

 

 

ISS Facility Services AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com