Sales Manager

Nespresso är världsledande på marknaden för premiumportionerat kaffe av högsta kvalitet och säljer sina produkter i 76 länder. Nespresso har 700 egna butiker i nyckelstäder världen över. Nespresso Nestlé har sitt huvudkontor(HQ) i Lausanne, Schweiz och har fler än 13 500 anställda världen över. www.nespresso.com/se/

Sales Manager

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla Nespresso gentemot konsumentmarknaden i Sverige. Du är erfaren inom försäljning, helst inom kategorin "Small Appliencies" och har en förståelse för Trade Marketing inom segmentet. Dessutom har du dokumenterad erfarenhet av att leda säljteam och är nu redo att ta nästa steg inom en internationell koncern som är ledande i sin nisch.

Som Sales Manager kommer du att ansvara för att leda och utveckla arbetet på vår säljavdelning riktat mot konsumentmarknaden, bla innebär det att du är personalansvarig för nio personer. Du ska leda och utveckla teamet och kontinuerligt förbättra och effektivisera arbetet. Att utveckla samarbetet med våra återförsäljare och se till att Nespresso marknadsförs på rätt sätt i butikerna. Du kommer arbeta i nära samarbete med Marknad, Produktspecialister m fl, och rapportera till VD Sverige.

Du har förmodligen en akademisk bakgrund och har hunnit omsätta dina kunskaper genom relevant arbete i några år i en liknande roll inom FMCG eller helst inom high-end produkter. Kanske har du även arbetat inom marknad och kommunikation. Du har en förståelse för hur marknaden inom elektronikhandeln är uppbyggd och är självgående i din planering av ditt arbete.

Som person drivs du av att utveckla affärer och har lätt att prioritera bland arbetsuppgifter för att hela tiden göra det som maximerar våra intäkter. Du är en utpräglad relationsskapare och utvecklar ständigt ditt kontaktnät. Du är prestigelös och har lätt att samarbeta med olika typer av människor. Vidare är du driven och sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem.

Du har som sagt några års erfarenhet av ledande befattning inom kvalificerad försäljning. Du har själv tidigare varit KAM eller liknande och har egna erfarenheter från fältet. Ledarskapet kommer för dig naturligt och du har förmågan att leda och inspirera dina medarbetare. En stor fördel är om du har erfarenhet att jobba inom internationella företag med förståelse för de processer och arbetssätt som kommer med ett globalt varumärke.

Troligen (men det är inget krav) har du slutligen ett intresse för design, high-end produkter och riktigt gott kaffe!

Tjänsten är placerad på Nespressos kontor i centrala Stockholm.

Välkommen med din ansökan! Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Urval och intervjuer sker löpande. Om du vill ha mer information, kontakta Jan Berkö jan.berko@bohmans.com, mobil + 46 (0) 73 626 30 43.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

jan.berko@bohmans.com

0736263043