Säljare

Visionera är ett företag på stark frammarsch med sitt egenutvecklade och molnbaserade verksamhetsstöd. Bland våra kunder hittar du Evry, Stim, Aleris, Gina Tricot, Toyota och SKF. Visionera utvecklar, säljer och supporterar VisionFlow - en produkt som förenklar kundernas vardag med effektiv ärendehantering, projekthantering, kundsupport, CRM etc.

Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla Visionera i rollen som Säljare med placering på vårt kontor i Stockholm. Du har som uppgift att sälja VisionFlow ibland som helhetslösning och ibland delar av systemet. Du kommer ha stor frihet i att utveckla affärerna där du tror det finns störst potential, men huvudfokus är Storstockholm.

Du jobbar med hela kundkedjan, från nykundsbearbetning till att utveckla de kunder vi redan har. Det är alltså viktigt att du har förmågan att prioritera och lägga tid på det som har störst effekt på försäljningen.

Du är resultatorienterad och har höga krav på dig själv och det du åstadkommer. Vidare är du självgående och trivs med att få ett stort ansvar och att ta egna initiativ. Det egna drivet är viktigt eftersom du är ensam i säljuppdraget på företaget, men du jobbar i nära samarbete med vår VD som också är drivande i kundbearbetningen.

Du har några års dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag, gärna inom IT/Tech-sidan, men det senare är inte något krav.

Förmodligen har du högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, marknad eller liknande, alternativt motsvarande kunskaper erhållna genom annan utbildning eller arbetserfarenhet.

Tjänsten är placerad på Visioneras kontor vid Odenplan i Stockholm, och du rapporterar till vår VD.

Välkommen med din ansökan! Vi samarbetar med Bohmans Nätverk. Urval och intervjuer sker löpande. Om du vill ha mer information, kontakta Jan Berkö jan.berko@bohmans.com, mobil + 46 (0) 73 626 30 43.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

jan.berko@bohmans.com

0736263043

Liknande jobb