Säljdriven designintresserad webbredaktör

Med en fantastisk historia på 125 år drivs Gulled sedan 2004 av Johan Gulled, Henric Gulled och Bodil Tempel och representerar tre av de mest hyllade möbelmärkena för närvarande: Hay, &Tradition och Magis i Sverige och Finland. I Stockholm har vi 650 m2 utställning. Gulled finns för närvarande i Malmö, Göteborg, Stockholm och Helsingfors. Vårt mål är att vara ett av nordens ledande designföretag.

Vi söker en person som är ansvarig för innehållet och säljdrivande aktiviteter på vår webbsida. I rollen ingår även att stärka närvaron på sociala medier och andra digitala kanaler. Du är mycket intresserad av möbler, inredning och design. Kontoret är en del av vårt Showroom och därför är det viktigt att du är en social person som tycker att det är roligt att prata med kunder som är på besök. En viktig del av arbetet är att förse Gulleds kunder (arkitekter, möbelbutiker och andra företagskunder) med våra leverantörers senaste underlag av bilder och anpassade erbjudanden. Vi har mycket att berätta och presentera i både ord och bild och du måste vara formsäker och vara skicklig på att uttrycka dig.

Som säljdriven webbredaktör kommer du att ansvara för att optimera hemsidan. Du jobbar också med sociala medier och är delaktig i marknadsföringen av Gulled. Du blir en del av ett team om fyra personer där ni stöttar varandra och skapar en bra stämning för både kollegor och kunder.

Vill du ha ansvar för att skapa en attraktiv webbplats? Har du ett intresse av möbler och design och vill vara en del av ett familjärt företag som jobbar med några av dagens mest hyllade varumärken såsom Hay, &tradition och Magis? Då är det här den perfekta tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Du trivs med att jobba i en roll där du får ta mycket eget ansvar men är samtidigt prestigelös och med god samarbetsförmåga hjälper du hela ditt team framåt.

 • Ansvara för säljande nyhetsbrev som når ut till Gulleds 10 000 kunder
 • Stötta dina kollegor i vårt Showroom och ta emot kunder
 • Arbeta med sociala medier och vara delaktig i marknadsföringen
 • Utveckla vår e-handel
 • Arbeta med kampanjer och skapa säljmaterial
 • Ha kontakt med våra största kunder och deras marknadsavdelningar

 Kvalifikationer

Som person gillar du att jobba i team och genom bra samarbete vill du uppnå bra resultat för Gulled som är familjeägt. Du är positiv, utåtriktad och flexibel i ditt arbete där du inte är främmande för att ta på dig nya arbetsuppgifter. Struktur och noggrannhet är något som speglas i ditt arbete och du gillar att jobba med många parallella arbetsuppgifter. Att jobba i ett mindre företag gör också att du måste ta mycket ansvar och kan ta initiativ som driver företaget framåt.

Vi söker dig som:

 • Har erfarenhet av att arbeta med målgruppsanpassade nyhetsbrev både i text och bild
 • Har jobbat med sociala medier såsom linkedIn, instagram, Facebook och Pinterest
 • Har goda kunskaper i Photoshop, Illustrator och Office 365
 • Har ett genuint intresse för inredning, möbler och design
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är även meriterande om du:

 • Har utbildning inom IT, marknadsföring, E-commerce eller liknande
 • Har jobbat i affärssystemet Visma Business
 • Har erfarenhet av att jobba med möbler och inredning 

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast möjligt. Placering i vårt Showroom i Stockholm på Rosenlundsgatan 38. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan omgående.

I denna rekrytering arbetar vi med Bohmans Nätverk och mer information om tjänsten kan lämnas av rekryteringskonsulterna Johan Larsson, johan.larsson@bohmans.com eller Gustaf Setterblad, gustaf.setterblad@bohmans.com.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb