Senior Strateg (KAS)

BAS supports clients with cutting edge design and architecture in combination with commercial strategies, concept development and innovation support. We provide a unique combination of competences which enables us to create branded experiences for physical environments and digital touchpoints including services and products.

Combining business-, brand and design strategies, our offering includes for example brand strategy, brand identities, packaging design, real estate concept development, retail and office concept development and multi-channel solutions, Our goal is always to drive growth and improve our clients commercial performance.

BAS is top of mind as the thought leaders 
and creative explorers, who use design tools 
to remove boundaries and realizing dreams, 
creating value with care and respect 
for the next generations.

Vi söker nu en person som är öppen, prestigelös och nyfiken, vilket samtidigt gör dig drivande, engagerad, orädd, hungrig, duktig på att stänga affärer och därmed självklar i en viktig roll på byrån. Du är i denna position ytterst ansvarig för kunder och skapar en god relation genom senior dialog oavsett projektstatus. Det förutsätter att du är väl påläst om både kunden och branschen, med utmaningar och affärsmöjligheter, grunden för att ge senior rådgivning, med övergripande ansvar för kundens affär och lönsamhet. Samtidigt har du ett genuint intresse för design speciellt kopplat till innovation och nya digitala lösningar.

Du ansvarar för leverans av strategiskt innehåll i våra projekt, utvecklar och driver kunden framåt och ser nya möjligheter och lösningar, baserat på nya kundbeteenden som innefattar utveckling i alla typer av touchpoints inklusive digitala. Att jobba sprintbaserat och samtidigt driva långsiktiga förändringar är självklart för dig. Din delaktighet i projekt handlar om att jobba nära arbetsgrupper och coacha aktivt. Du är ansvarig vid presentationer och diskussioner med kund, ger konstruktiv och aktiv feedback. En viktig del av rollen handlar också om utvärdering av projekt både under och efter att de är avslutade.

Kontinuerligt ansvar för projektens leverans och kvalitet är en central del av rollen, att infria och helst överträffa kundens förväntningar och att BAS leverans överensstämmer med offert. Du skapar engagemang från vår sida, med gott omdöme för att göra rätt prioriteringar inom projekten och skapa lönsamhet, en win win för alla.

Ansvaret omfattar både ny- och merförsäljning, att identifiera nya projekt, att se både nuvarande och kommande behov samt att säkerställer att adderande leveranser från BAS kommuniceras med tydliga projektbeskrivningar.

För att lyckas krävs att du är väl etablerad i konsultrollen och har strategisk tyngd, gärna med bredd både när nya digitala lösningar såväl som varumärke, koncept. Du utvecklingsinriktad och är väl förtrogen med den transformation som nu sker i marknaden. Erfarenhet från köparsidan är ett plus, men inget krav.

BAS har en lika stark som trevlig, tillåtande och professionell företagskultur. För oss är det viktigt att du vill vara en självklar del av denna. Det är också värdefullt om du kan addera trovärdighet i vårt erbjudande när det gäller transformation och förändringsprojekt. Inte minst den digital förändring som sker. Vi är i grunden ett mycket entreprenörsdrivet företag.   

Ett starkt nätverk med förmåga att både använda dina etablerade kontakter och bygga nya relationer ger trovärdighet. Vi förväntar oss att du vill vara coach och att du vill vara med och göra en resa med oss, att påverka BAS riktning och mål samt att i detta utveckla byrån framåt. Då blir du en strategisk partner, med möjlighet att förändra och påverka på djupet, inte minst när det gäller affärsutveckling, att berika vårt erbjudande genom allt som du tar med till bordet.

Våra kunder är ett flertal av Skandinaviens mest kända varumärken som ska utvecklas och tas till nästa nivå. Där finns bl a stora fastighetsbolag, industriföretag, kända varumärkesleverantörer, hotell-, dagligvaru- och retailjättar.

Arkitekter och designers hos oss medverkar i att utveckla allt från hotell, gallerior och andra fastigheter till produkt- och sortimentsutveckling. Vi gestaltar framtiden genom att vara med och forma våra kunders erbjudande på deras olika marknader, med nya lösningar, synsätt och touchpoints. Vi strävar efter att vara noggranna både när vi lyssnar på berättelsen om våra kunders utmaningar och när vi utformar en ny strategi.

Sammantaget, den vi söker har:

  • Stark tro på vikten av kraftfull, relevant design och teknik som driver förändring.
  • Förmågan att identifiera affärsmöjligheter (dvs hur design kan skapa stora värden), både strategisk höjd och operativ förståelse samt är en mycket god talare, inspiratör, presentatör och workshopledare.
  • Goda ledaregenskaper, med stark tro på människor, både i grupp och den enskilda individen.
  • Erfarenhet av hantverket som konsult, dvs att sälja in nya projekt, utveckla befintliga projekt och kunder samt att bygga nya innovativa fungerande lösningar utifrån den förändring som just nu sker snabbare än någonsin.
  • Förmågan att vara lika flyhänt i såväl den digitala som den fysiska världen, inklusive tjänsteutveckling och kundresor. En förståelse för det ”nya” stora kundvarvet som innefattar utveckling i alla touchpoints. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Om du vill ha mer information kontakta erik.haglof@bohmans.com +46(0)708 441160. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placering HK Stockholm.

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com

Liknande jobb