Senior Strateg och kundansvarig

BAS är en strategisk design och varumärkesbyrå. Vi tror på att vara med och accelerera hållbar tillväxt. Kombinationen av strateger, designers och arkitekter under ett tak gör oss unika. Vi har en lång erfarenhet av att framgångsrikt leda företag i förändringsprocesser och leverera design och arkitektur för alla kanaler. Det kan handla om allt från nya digitala tjänster, identiteter, erbjudandeutveckling, förpackningar, sortimentsarbete till fastighets- och stadsutveckling. Det är den mixen som gör det så stimulerande att jobba hos oss.

Vi söker nu en senior strateg som vill arbeta med insikt, strategi och affärsutveckling mot ledningar hos våra kunder.

     Du är som person öppen, prestigelös med hög ambition och drivande, engagerad med förmåga att skapa nya affärer och vara en viktig rådgivare till kunden.  Det innebär att du är väl etablerad i konsultrollen och har strategisk tyngd, med bredd både när det gäller varumärke, koncept och nya digitala lösningar. Du är väl förtrogen med den transformation som nu sker i marknaden och kunskap kring de olika kanaler som krävs. Där är erfarenhet från köparsidan ett plus, men inget krav.

     Du kommer att ingå i vårt strategiska team med fokus på digitala tjänster och design, men även insikt och strategitjänster. Och du deltar även aktivt i byråns marknadsföring och försäljning avseende Bas samtliga tjänster.

BAS har en lika stark som prestigelös, tillåtande och professionell företagskultur. Det är värdefullt om du kan addera trovärdighet till vårt erbjudande när det gäller transformation och förändringsprojekt inte minst sett till ett omnikanal perspektiv. Vi är mycket entreprenörsdrivet som företag.

     Ett starkt nätverk med förmåga att både använda etablerade kontakter och bygga nya relationer ger trovärdighet. Vi förväntar oss att du vill vara med och göra en resa med oss, att påverka BAS riktning och mål, att driva byrån framåt.

     Våra kunder är i många fall stora välkända bolag med flera av världens mest kända varumärken som ska utvecklas och tas till nästa nivå. Där finns bl a stora fastighetsbolag, tjänsteföretag, varumärkesägare, hotell-, dagligvaru- och retailkedjor.

     Designers och arkitekter hos oss påverkar utformningen av allt från nya stadsdelar till design i nya touchpoints. Vi gestaltar framtiden genom att vara med och forma våra kunders erbjudande på sina olika marknader, med nya intäktsströmmar och nya synsätt att interagera med sina kunder. Allt byggt på ett tydligt narrativ och storytelling.

Sammantaget, den vi söker har förmågan att vara trygg i såväl den digitala som den fysiska världen, inklusive strategi- och tjänsteutveckling, detta i kombination med en stark tro på vikten av kraftfull, relevant och intressant design.

     Andra kritiska framgångsfaktorer för denna roll är förmågan att identifiera affärsmöjligheter (dvs hur design kan skapa stora värden), dvs både strategisk höjd och operativ förståelse, samt förmågan att tillvara dessa på bästa sätt.

     Avslutningsvis är goda ledaregenskaper, med en stark tro på människor, både i grupp och den enskilda individen, samt att du är en mycket god talare, inspiratör, presentatör och workshopledare mycket betydelsefullt för oss.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Urval och intervjuer sker löpande. Sänd din ansökan med cv samt personligt brev genom att använda länken. Om du vill ha mer information kontakta erik.haglof@bohmans.com +46(0)708 441160 eller Johan Larsson johan.larsson@bohmans.com +46 (0) 73 344 44 41 Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, placering HK Stockholm.

BAS Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com