Strategisk Byråprojektledare

Tjänsten
Som Strategisk Byråprojektledare har du ansvar för några av byråns större kunder och ska genom ett proaktivt arbete utveckla kundernas kommunikation. Du planerar och leder projekten och är kundens övergripande kontaktperson för att skapa ett kreativt arbetsklimat för samtliga personer involverade.

Du håller även i strategiarbetet med ett flertal andra personer involverade och driver varumärkesförflyttning kopplat till affärserbjudandet. I arbetet ingår därmed att förstå kundernas affär och utmaningar de står inför samt identifiera behov som de kanske inte visste att de hade.

Profil
Drivande/ha ambition - Strukturerad entreprenör med ett långsiktigt tänkande – drivande och visionär. Medverkar i hög grad till utvecklingen av byrån
.
Relationsskapare  - Öppen kommunikationsstil, intresse för människor (både kunder och internt informellt ledarskap)

Förtroendeingivande - En viktig del i arbetet är affärsutveckling – nykundsbearbetning och att utveckla befintliga kunder.

Kommunikationskunnande - Övergripande ansvar för det strategiska, kreativa och taktiska arbetet i projekten. Jobbar alltid i par med produktionsledare/operativ projektledare. Alla kanaler.

Bakgrund
Erfaren byråprojektledare med minst 5 års erfarenhet av analys- och strategiarbete inom marknadsföring samt erfarenhet av både B2B och B2C. Därtill bör du ha erfarenhet av digital marknadsföring.

Civilekonomexamen med inriktning marknadsföring eller motsvarande. Obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. 

Övrigt
Visst resande ingår i tjänsten då vi har verksamheter i Helsingborg, Malmö, Kristianstad och Karlskrona och har kunder runt om i Sverige. Tjänsten avser heltid och tillsätts så snart som möjligt efter semestern.

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. För mer information om tjänsten kontakta Johan Larsson, johan.larsson@bohmans.com. Vi har löpande urval så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Välkommen med din ansökan!

Infab Kommunikation AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb