Strategy & Business Development Associate

Memira Eyecenter är idag Nordens ledande aktör inom ögonlaser och linsbyten med ett helhetserbjudande inom syn och ögonhälsa. Visionen är att bli "the eye partner for life" och bli det självklara valet för allt som rör ögat.

Memirakoncernen omsätter idag ca 600 MSEK och är 240 anställda och finns idag i Sverige, Norge, Danmark och Nederländerna. Sammantaget har våra kirurger en samlad erfarenhet på över en halv miljon ögonoperationer.

Om rollen

Under de senaste åren har Memira expanderat organiskt och via förvärv inom såväl ögonsjukvård som optik. Detta gör att vi nu har ett komplett erbjudande inom synkorrigering och ögonhälsa – ett unikt erbjudande som vi vill erbjuda på fler orter i Skandinavien. Här finns din chans att vara med på resan!

Vi söker nu därför en Strategy & Business Development Associate som kommer arbeta gentemot och med Memiras koncernledning och affärsenheter inom Memira-koncernen med en bredd och djup av spännande strategiska utmaningar och affärsutvecklingsfrågor. Som Associate kommer du snabbt få en central roll i arbetet med bolagets förvärvs- och integrationsprocesser från start till mål. Du kommer även arbeta med många av Memiras strategiska initiativ, såsom digitalisering samt transformations- och expansionsprogram. Från ett kommersiellt perspektiv kommer du få möjlighet att arbeta med konkurrentbevakning, prissättningsstrategier och utveckling av nya koncept.

I rollen som Strategy & Business Development Associate rapporterar du till Director of Strategy & Corporate Communications som sitter i koncernledningen.

Om dig

Detta är en unik möjlighet för dig som har 3-5 års erfarenhet som managementkonsult och vill ta dina erfarenheter och kunskaper till att realisera projekt från start till mål men även ta ansvar för och se frukterna av ditt arbete. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har följande erfarenheter och kompetenser:

  • 3-5 års erfarenhet som managementkonsult eller liknande roll med fokus på strategi- och verksamhetsutveckling
  • Du har en vurm för kommersiella frågor och erfarenhet av retail och/eller hälsovård är en fördel
  • Du är mycket väl bevandrad i både power point och excel samt en flyhänt skribent med känsla för det skrivna ordet.
  • Du är noggrann, resultat- och lösningsorienterad, och är en lagspelare med mycket god analytisk och social kompetens.
  • Som person är du trygg, handlingskraftig och drivs av stort engagemang för Memiras vision och de frågor och projekt du åtar dig.
  • Du pratar och skriver svenska och engelska flytande. Är du bevandrad i ytterligare ett nordiskt språk är det fördelaktigt.
  • Du har med största sannolikhet en akademisk examen såsom civilekonom, civilingenjör eller liknande.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Vi tillämpar löpande urval, skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Anders Welin på anders.welin@bohmans.com eller 0706 33 21 37 alt. Erik Myrhage på erik.myrhage@bohmans.com eller 0733 73 45 33

Välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

anders.welin@bohmans.com

+46706332137

Liknande jobb