Studiochef

Studio Stockholm är en prisad, internationell arkitektbyrå med studio på Söder i Stockholm. Vår studio är en plattform för den moderna arkitekturen med ett tydligt fokus på värdeskapande arkitektur. Vi som arbetar här är en blandning av internationella arkitekter, inredningsarkitekter, byggnadsingenjörer och produktformgivare som tillsammans kompletterar varandra genom vår breda erfarenhet – med ett ständigt fokus på att åstadkomma optimala resultat för våra kunder.

Vi fyller snart fyra år och har på den tiden hunnit bli 25 medarbetare. Nu söker vi efter ännu en nyckelperson som brinner för den moderna arkitekturen i rollen som vår studiochef.

Rollen som studiochef hos Studio Stockholm är en drömutmaning för dig som vill vara med och bygga bolag och tillsammans med oss övriga medarbetare nästa nivå. Dels genom att du kommer behöva vara närvarande, både fysiskt och mentalt, för att individerna och gruppen ska lyckas. Dels ser vi att du är delaktig i att driva marknads- och införsäljningsarbetet och ansvarar för projekt ungefär hälften av din tid.

Vi ser fram emot att få en coach och ledare på plats som brinner för att se andra människor utvecklas och prestera sitt yttersta, samtidigt som vi trivs och mår bra. Du är en nyckelperson för oss och en naturlig del i ledningsgruppen tillsammans med våra partners. 

Ansvarsområden

  • Studiochefen tryggar all produktion och stödjer medarbetare i olika projekt där det behövs, samt tar vara på all erfarenhet för att stärka rutinerna med kontinuerlig uppdatering och tillämpning i uppdragen. Återkommande uppföljning av ekonomiska mål är en viktig del i ledningsgruppsarbetet.
  • Du förväntas vara en ambassadör både internt och externt mot våra kunder och samarbetspartners, i nära samarbete med kontorsansvarig kopplat till administrativa uppgifter samt kundevents och andra relationsskapande
  • Som studiochef på Studio Stockholm deltar du aktivt i arbetet med marknadsplan och strategiarbete samt ansvarar för resurs- och personalplanering.
  • Du leder utvecklings- och lönesamtal med samtliga medarbetare och sköter introduktionen av både nyanställda och konsulter. I samarbete med ledningsgruppen ansvarar du för rekrytering samt kort- och långsiktig planering där frågeställningar och utvecklingsbehov kopplat till exempelvis IT, data, ekonomi, löner, utbildning och ledighet fångas upp.

Profil
Vi söker en ny kollega som av andra beskrivs som en naturlig ledare med genuint intresse och dokumenterat framgångsrik erfarenhet av att leda andra människor. Vi tror att du är en proaktiv och van ledare utrustad med den pondus som krävs för att komma in i företaget på rätt sätt, inklusive ett kommersiellt driv och affärsförståelse. Du blir därigenom den trygga hamnen som tillsammans med oss övriga, stärker kulturen och får medarbetarna med dig genom struktur och tydlighet.

Du har självklart koll på HR-relaterade områden, från arbetsmiljö till arbetsrätt och leveranssäkerhet, samt både viljan och modet att våga utmana branschen vilket är framgångsfaktorer. Om du är den vi söker kan du ha gjort något liknande tidigare, men rollen hos oss är unik.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk. Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Om du vill ha mer information, kontakta gärna: Erik Haglöf på erik.haglof@bohmans.com / +46 (0) 708 44 11 60 eller Erika Collin på erika.collin@bohmans.com / +46 (0) 73 519 55 59

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.haglof@bohmans.com

Liknande jobb