Trade Marketing Manager till SKRUF Snus

Skruf Snus AB lanserade sin första dosa 2003. Sen starten har företaget vuxit för varje år. Idag är Skruf Snus AB Sveriges näst största snusföretag med en omsättning på ca 1,5 miljarder kronor och med ca 300 anställda. Företaget är i en spännande och expansiv fas där vi växer både i Sverige och på den globala marknaden. Nya produkter lanseras kontinuerligt under våra tre varumärken Skruf, Knox och Smålands Brukssnus.

Vi är ett gäng med mycket energi, driv och engagemang vilket är anledningen till att Skruf Snus AB fortsätter att utvecklas. Huvudkontoret ligger i centrala Stockholm men vi har distriktssäljare som täcker landet från Ystad till Haparanda. All produktion sker i vår fabrik i småländska Sävsjö. Sedan 2008 ägs Skruf Snus AB av Imperial Brands som är en global koncern med fäste i Storbritannien.

 

Nu söker SKRUF en kreativ Trade Marketing Manager!

I rollen som Trade Marketing Manager har du en central roll på företagets marknadsavdelning och arbetar nära Key Account Managers och säljavdelningen. Du ska driva din egen avdelning framåt med stöd från resten av Marknadsteamet. Det är viktigt att du har erfarenhet inom Trade och känner dig trygg i dig själv, har stor ägandeskapskänsla och gillar att anta nya utmaningar likaså som administrativa delar.

Huvudansvaret är att vara med och utveckla en marknads/aktivitetsstrategi i butik och vi söker dig som tänker kreativt och kommer med nya innovativa lösningar. Tillsammans med teamet utarbeta och säkerställa en total aktivitetsplan. Ditt fokus är skapa butiksmaterial/POS material där våra produkter syns och får de bästa förutsättningarna och förmedla information till butiksförsäljarna och den egna interna säljorganisationen.

Viktigt är en stor förståelse för kundens köpbeteende i butik. I rollen ingår det dagligen kontakt med många olika leverantörer, reklam och produktionsbyråer, man ingår även i relevanta upphandlingar för rollen.

Företaget befinner sig i ett spännande och expansivt skede, där du har möjlighet att både påverka och utvecklas.


I rollen som Trade Marketing Manager ingår följande ansvar och arbetsuppgifter:

 • Tillsammans med marknadsavdelningen leder du utvecklingen av butiksmaterialstrategierna med syfte att driva efterfrågan genom att matcha konsumenternas behov med produkter och lösningar baserat på köpbeteende.

 • Du förstår kundernas rörelsemönster och kan arbeta med framtagande av innovationer för att öka och driva uppmärksamhet.

 • Ansvarar för att implementera och säkerställa att kampanjerna tas fram inom satt tidsram, genomförs och utvärderas i Sverige.

 • Utifrån marknadsplanen tar du fram rätt mix av aktiviteter i butikerna; ansvarar för verkställandet samt utvärdering. (De aktiviteterna kan bland annat innefatta att förse handeln med produktbilder och -information för användning i butik/på hemsidan. Driva fortsatt utveckling av kylparken och annan permanent butiksinredning).

 • Du identifierar regelbundet målgrupper och kategorier utifrån kunskap om konsumenten och förstår köpbeteendet hos kunder och anpassar det till butikerna.

 • Tjänsten innefattar en del samåkning med våra säljare för att få inspiration och kunna ta fram kreativa lösningar och rätt typer av material för de olika butikerna.

 

Vi söker dig som:

 • Har en akademisk utbildning gärna inom ekonomi/marknadsföring och mycket god erfarenhet cirka (2-4 år) av konsumentmarknadsföring med fokus på kategori, instore/shopper management.

 • Erfarenhet från både sälj- och marknad.

 • Du är kreativ, nytänkande och som kan komma med idéer som kan omsättas i praktiken.

 • Marknadserfarenhet av BTL (Below The Line) som t ex butikskampanjer.

 • Kreativ utveckling och implementering av butiksaktiviteter och erfarenhet av FMCG (snabbrörliga konsumentvaror) med arbete utifrån ett konsument- och kategoriperspektiv.

 • Du har förmågan att arbeta självständigt och är stresstålig.

 • Du har en mycket god kommunikationsförmåga, är resultatorienterad och är en lagspelare som är lyhörd och orädd.

 • Naturligtvis är du obehindrad i tal och skrift på både svenska och engelska.

Övrigt:

Vi gillar att ha kul på jobbet och är stolta över vår ”skrufiga” familjekänsla, samtidigt som vi tillsammans jobbar hårt för att bli både större och bättre i framtiden. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats med karriärmöjligheter och kontinuerlig utveckling och utbildning. Fina förmåner som rör friskvård, hälsa och pension.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med önskvärd omgående start med placering på huvudkontoret i Stockholm på Luntmakargatan. Sök tjänsten via länken med ditt CV och personligt brev. Alla intervjuer kommer i första steget göras digitalt och sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linda Schmidt på Bohmans Nätverk, 076-408 77 91 alt. Linda.schmidt@bohmans.com.

 

 

Skruf Snus AB Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.schmidt@bohmans.com

Liknande jobb