Tysktalande Plattformsintegratör till Malmö

TicTac is the Nordic region's leading player in EdTech. With over 1 million users, TicTac provides its clients with knowledge solutions that make companies, organizations and people grow. TicTac develops platforms and services for the global market.
We sell solutions regardless of industry, which contributes to a large variety of customers in both the public and private sectors.
We are resellers of world-leading products and have a self-developed intuitive platform. We produce content in the form of digital training and help our customers digitally package knowledge themselves. 
www.tictac.se

TicTac söker tysktalande plattformsintegratör, Malmö

TicTac säljer lösningar oberoende av bransch, vilket bidrar till en stor variation av kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Vi är återförsäljare av världsledande produkter samt har en egenutvecklad intuitiv plattform. Vi producerar innehåll i form av digitala utbildningar samt hjälper våra kunder att digitalt paketera kunskap på egen hand.

Nu söker vi en tysktalande plattformsintegratör till vårt team som dagligen står i kontakt med våra 100-tals kunder. Tyskland är en växande marknad och vi behöver därför en person som obehindrat kan kommunicera med tyska kunder och förstår deras marknad och organisationskultur.

Med nyfikenhet, passion och strävan mot excellens vill vi säkra vår internationella expansion, samt fortsätta leverera den höga kvalitet som våra befintliga kunder är vana vid.

Din roll som integratör

Som plattformsintegratör blir din vardag både omväxlande och utmanande och dina arbetsuppgifter utgörs av följande:

  • Driva leverans och implementation av TicTac´s LMS (Learning Management System) plattformar GO+ samt Docebo
  • Ansvara för kommunikation och samordning mellan säljare, kund och utvecklare
  • Hantera kravspecifikationer
  • Stötta säljarna i olika delar i säljprocessen
  • Ansvara för leveranserna
  • Uppföljning och kvalitetssäkring ute hos kund

Projektens längd varierar mellan 1-3 månader och kunderna varierar från mindre bolag till globala koncerner där projekten primärt genomförs på engelska och i ditt fall även på tyska. Utöver detta har du en affärsmässig approach, är van att vårda kundrelationer och lyhörd för merförsäljning.

Vårt erbjudande

TicTac är ett expansivt och ledande Edtech-bolag med internationellt fokus som arbetar med många starka varumärken och bidrar med utvecklingen i deras organisationer.

Vi har högt tempo med starkt säljfokus och är en stimulerande arbetsplats där vi genom passion, respekt och kundfokus strävar mot världsklass. I rollen som leveransansvarig har du goda möjligheter att påverka och bidra till att vi tillsammans blir ännu bättre och når ännu längre. Med kreativa integrationslösningar kan vi skapa unika möjligheter för våra kunder.

Den tjänst som vi nu erbjuder finns i Malmö men då vår arena är större så är det både möjligt och nödvändigt att resa i tjänsten. Du är stationerad i Malmö och tjänsten omfattar resor motsvarande cirka 1 dag/vecka, men periodvis blir det flera dagar i rad.

Vem är du?

Vi söker dig med teknisk förståelse och erfarenhet från arbete inom projektledning. Meriterande är mot leverans inom IT, media, utbildning eller kommunikation. Kanske har du erfarenhet från arbete med leverans/integration av molntjänster. Du är nyfiken och tycker om att lära dig mer och bli experten inom ditt område. Merparten av kunderna är medelstora företag till globala organisationer och därför genomförs projekten ofta helt på engelska eller tyska vilket du är bekväm med.

Som person är du en lagspelare med stark drivkraft och tryggt guidar du kunderna genom leverans och implementation. Du har god social kompetens och kan bygga samt utveckla goda kund- och affärsrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet samt att du trivs i vårt team, är prestigelös, proaktiv och att du kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

Du har tyska som andra- eller förstaspråk och behärskar även en god affärsengelska. Har du tidigare arbetat i Tyskland eller i en tysk organisation är det en fördel.

Är du personen vi söker? I så fall ser vi fram emot att få välkomna dig ombord på Team TicTac!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Bohmans Nätverk och eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Johan Larsson på mail: johan.larsson@bohmans.com alt. 0733-44 44 41.

Bifoga ditt CV och ett personligt brev skrivet på tyska. Vi ser fram emot din ansökan och tillämpar i denna process löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

johan.larsson@bohmans.com

Liknande jobb