VD till Hölick Outdoor Resort

Hölick Outdoor Resort sträcker sig över 14 hektar och erbjuder inte bara havet i tre väderstreck och ett närliggande naturreservat, utan även premiumboende, spa, konferensanläggningar, två restauranger, ELEIKO-gym, äventyrsgolf, padelbanor och mer. Vi erbjuder våra besökare en holistisk upplevelse där aktivitet och avkoppling går hand i hand.

Hölick Outdoor Resort är ett unikt landområde där havet öppnar sig i tre väderstreck. Den egna marken omfattar över 14 hektar, med ett angränsande naturreservatet som ger närmast obegränsad tillgång till allt vad svensk natur har att erbjuda.

De senaste åren har vi skapat ett premiumboende i världsklass, med spa, två restauranger, ELEIKO-gym, äventyrsgolf och padelbanor. Våra besökare får en holistisk upplevelse där aktivitet och avkoppling går hand i hand, på en konferensanläggning som erbjuder mer än någon kan önska sig.

Nu söker vi en visionär VD

Vi befinner oss vid en spännande vändpunkt, där du som vd får vara med och forma framtiden för Hölick Outdoor Resort, en helt unik destination, en pärla på Hornslandets halvö, för både äventyr och avkoppling, omgiven av havet.

Din mission

Uppgiften för dig som ny VD är att etablera Hölick Outdoor Resort som den självklara sommardestinationen och med tiden utveckla platsen för events och upplevelser året runt. Du leder verksamheten genom nästa fas, där målet är att fördubbla vår boendekapacitet och etablera oss som en nyckelspelare på eventscenen, med kapacitet att vara värd för evenemang på över 1,000 personer.

Huvudarbetsuppgifter

  • Övervaka och optimera den dagliga verksamheten för att säkerställa en exceptionell gästupplevelse.
  • Samarbeta med både lokala och nationella partners för att främja vår destination och stärka varumärket.
  • Utveckla och implementera strategier för att positionera oss som en toppdestination för konferenser, äventyr och evenemang.
  • Ledning av anläggningsdrift, med en särskild känsla och förmåga att maximera vår framgång under högsäsong.
  • Hantera budget och finansiering, säkerställa lönsam drift och ekonomisk hållbarhet.

Den vi söker

  • Du har en gedigen erfarenhet inom destinationsutveckling och har tidigare lett anläggningar av samma kaliber.
  • Ditt nätverk inom besöksnäringen och evenemangsbranschen är starkt och omfattande, för att möta verksamhetens alla dela med tydlig ambition även inom mat och dryck (F&B).
  • Entreprenörsanda är en del av din profession och personlighet, där förmågan att både identifiera och maximera affärsmöjligheter är en av hörnstenarna.
  • En inspirerande ledare, som vet hur du motiverar ett team och skapar en positiv och produktiv arbetsmiljö.
  • Du är finansiellt skicklig och intresserad av delägarskap i anläggningen.

Var Med Oss på Resan

Vi erbjuder en unik chans att vara med och bidra till samt forma en destination som blir hjärtat för alla som älskar aktivitet, natur och autentiska upplevelser.

Om du är den vi söker finns även möjligheter att köpa in sig i verksamheten och därmed vara en del av vår framtid på ett ännu starkare sätt.

Ansök via länken med ett personligt brev samt CV. Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta gärna Erik Haglöf på erik.haglof@bohmans.com / 0708-441160 eller Erik Myrhage erik.myrhage@bohmans.com eller 0733-734533.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team på Hölick Outdoor Resort!

 

 

 

 

Hölick Outdoor Resort Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com