Vd till kommunikationsbyrå

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

På uppdrag av en väletablerad kommunikationsbyrå på en spännande utvecklingsresa söker vi en driven vd eller en person med rätt bakgrund som kan växa in i denna roll. 

Den vi söker förväntas vara det kommersiella hjulet i byråns ledning med ett tydligt affärsperspektiv. Dels i att optimera byråns affär med kunderna och dels i den vidare utvecklingen kopplat till hur byrån på bästa sätt skalar affären (nya affärsområden, bolag, eventuellt samgående etc.).

Du förväntas leda och driva en delvis ny organisation, kompetensväxling samt att utveckla och optimera en ny leveransorganisation. Därtill vara ekonomiskt ansvarig - KPI-baserat vs beläggning/resurser/intäkter/affärssystem med fokus på att optimera byråns hela konsultverksamhet.

Din bakgrund – är du den vi söker?

Relevant erfarenhet från konsultverksamhet inom kommunikation, strategi, hållbarhet, management, och ett plus även från kundsidan, under minst 10 år. Haft ledande roller tidigare med bevisade resultat i form av att transformera och optimera verksamheten utifrån ny strategi och marknadsbehov. En tydlig och bevisad strategisk- och affärsmässig kompetens och gärna med ett kreativt gehör krävs också för att komma ifråga för denna roll, i kombination med en akademisk examen samt goda kunskaper i engelska.

Den vi söker tycker om att kombinera analys med teamarbete, är prestigelös med integritet och förstår vikten av sitt personliga ledarskap för sitt och byråns välmående och utveckling. Du är en positiv kraft och en entreprenör som vill vara med och äga en del av det vi ska bygga och ta del av de resultat vi skapar. Viktigt är också att du delar byråns drivkraft och värdering -  att vilja bidra positivt till vår omvärld.

Vill du veta mer om uppdraget?

Under processen kan vi ge mer detaljerad information om tjänsten. Är du intresserad skickar du din ansökan direkt via länken ovan. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss när arbetet intensifieras från mitten av augusti. Men skicka gärna en intresseanmälan / ansökan med ett personligt brev samt CV redan nu.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm.

Erik Myrhage: +46 (0) 733 73 45 33 eller erik.myrhage@bohmans.com

Erik Haglöf: +46 (0) 708 44 11 60 eller erik.haglof@bohmans.com

Välkommen med din ansökan!

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com