Vd till PR-byrå

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

På uppdrag av mindre, men framgångsrik och växande, PR-byrå söker vi en driven vd till kontoret i centrala Stockholm. Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och ge mer detaljerad information om bolag och tjänst.

Om rollen

Nu söker vi en vd till en medarbetarägd PR-byrå i Stockholm, för att leda arbetet på byrån, både strategiskt och operativt. Vår uppdragsgivare är en uppstickare inom sin nisch och har idag cirka tio medarbetare - erfarna och självgående konsulter med hög efterfrågan.

I rollen som vd leder du byråns verksamhet vad gäller ekonomi, medarbetare och kunder. Du fördelar byråns resurser och har övergripande ansvar för bemanning, beläggning och lönsamhet i de projekt som bedrivs. Du gör budget och prognoser samt ansvarar för verksamhets- och organisationsutveckling med fokus på tillväxt. Du har också personalansvar för samtliga medarbetare.

Byrån är lönsam utan att fokusera på tidrapportering och beläggningsgrad, och lägger stor vikt vid att bibehålla en värderingsstyrd kultur, ekonomisk stabilitet och rimliga arbetsvillkor. Tonvikt läggs på ett kollektivt ansvar och marknadsmässiga löner. Kollektivavtal samt generell vinstdelning – lika för alla medarbetare - erbjuds.

Din bakgrund – är du den vi söker?

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet från ledande position på byrå, kommunikationsavdelning eller motsvarande. Du är en strategisk kommunikatör och rådgivare, van att skapa nya affärsmöjligheter genom att fokusera på kunderna och marknaden.

Du har god förståelse för hantverket och betydande erfarenhet av strategiska leveranser inom B2B och corporate communication. Allra helst har du också viss erfarenhet av hållbarhets- och förändringskommunikation.

Du är en samhällsintresserad och entreprenöriell person med stort nätverk och intresse för att skapa nya affärer och utveckla befintliga relationer. Du är proaktiv och känner dig trygg i att ansvara för helheten, mixar gärna strategiskt och operativt arbete och vågar fatta de tuffa besluten.

Vi ser en person med goda ledaregenskaper, van att engagera och samarbeta med kommunikatörer. Du är en rak och tydlig beslutsfattare och relationsbyggare — både externt och internt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i centrala Stockholm.

Vill du veta mer om uppdraget?

Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och ge mer detaljerad information om tjänsten. Är du intresserad skickar du din ansökan direkt via länken ovan. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss. Under perioden 11 juli – 15 augusti tar processen paus för att därefter intensifieras.

Ebba Stragne: +46 (0) 768 00 98 08 eller ebba.stragne@bohmans.com

Maria Bomberg: +46 (0) 706 57 95 49 eller maria.bomberg@bohmans.com

Välkommen med din ansökan!Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

ebba.stragne@bohmans.com

Liknande jobb