Vice VD till ledande PR-byrå

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan. Mindre prestigeladdat, mer personligt och med en bättre matchning mellan uppdragsgivaren och individen. Vi klättrar mot 1000 företag som har funnit rätt människor för att utveckla sina verksamheter. Samtidigt har tusentals människor vuxit genom sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till unika nätverk. Vi bygger företag och förändrar människors liv. Bohmans rekryterar chefer och specialister inom främst marknad, kommunikation, PR och försäljning samt andra affärsnära roller i en allt mer digital värld. www.bohmans.com.

Vice VD till ledande PR-byrå.

På uppdrag av en framgångsrik och växande PR-byrå söker vi en vice vd till kontoret i centrala Stockholm. Vår uppdragsgivare är ledande inom nischen livsstil och har idag cirka tio medarbetare. Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och ge mer detaljerad information om bolag och tjänst.

Vi söker en driven och erfaren person som kan ta byrån till nästa nivå. Du kommer leda och utveckla verksamheten tillsammans med VD samt implementera strategier för att öka företagets intäkter och lönsamhet. En annan viktig uppgift är att rekrytera nya talanger samt att utveckla befintlig personal.

Du har gedigen erfarenhet av strategiskt och operativt PR- och kommunikationsarbete. I rollen ingår att representera byrån utåt och arbeta med införsäljning av nya kunder. Du ska vara en erfaren och skicklig skribent samt duktig och trygg med att tala inför stora grupper, både på engelska och svenska.  Du kommer även ansvara för att driva frågor om hållbarhet för byråns kunder. 

Du arbetar med egna större kunder och projekt. Där handlar det om att projektleda, pressbearbeta media, allt från nischade kanaler till bredare medier såsom dagspress och affärspress. Hålla en nära och professionell kundkontakt, driva och ansvara för sina kunders strategier och PR-planer.

Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet från ledande position på byrå, kommunikationsavdelning eller motsvarande. Du är en strategisk kommunikatör och rådgivare, van att skapa nya affärsmöjligheter genom att fokusera på kunderna och marknaden. Du har god förståelse för hantverket och betydande erfarenhet av strategiska leveranser. Allra helst har du också viss erfarenhet av hållbarhets- och förändringskommunikation.

Du är en entreprenöriell person med stort nätverk och intresse för att skapa nya affärer och utveckla befintliga relationer. Du är proaktiv och känner dig trygg i att ansvara för helheten, mixar gärna strategiskt och operativt arbete och vågar fatta de tuffa besluten. Vidare har du naturliga ledaregenskaper och är bra på att skapa engagemang och sammanhållning. Du är en rak och tydlig beslutsfattare och relationsbyggare — både externt och internt.

Vill du veta mer om uppdraget?

Under processen kan vi nämna vilken byrå uppdraget avser och ge mer detaljerad information om tjänsten. Är du intresserad skickar du din ansökan direkt via länken ovan. Har du frågor är du välkommen att kontakta Erik Myrhage, erik.myrhage@bohmans.com eller 0733-734533.

Välkommen med din ansökan!

 

Bohmans Nätverk Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

erik.myrhage@bohmans.com