Anders Welin

Anders är seniorkonsult med fokus på organisationsutveckling och talangförsörjning. Han fokuserar primärt på ledarroller där strategi och förändringsarbete är nyckelingredienser, men även på mer operativa specialistroller då han ser att organisationen består av människor och det är människorna tillsammans som gör skillnad. Han har i sin roll på Bohmans stöttat många kunder genom transformationsprocesser, både genom rådgivning och genom att hitta rätt kandidater till utmanande roller.

Anders är civilekonom med magisterexamen från Stockholms Universitet i botten, han gjorde även sin kandidat på Marknadsakademien. Han har mer än 15 års erfarenhet av varumärkesutveckling, marknadsföring och organisationsdesign på nationell och internationell nivå från både byrå- och kundsida.

Anders är Bohmans trendspanare och förser även kunderna med de senaste insikterna inom specialistområdena marknad och försäljning, men även trender inom team- och organisationsutveckling. Med starkt fokus på kandidatresan ser Anders människan bakom kostymen och månar om att kandidaten inte bara uppfyller de formella kraven, utan också matchar den aktuella organisationen värderingsmässigt och kulturellt.

Kontakta Anders

Mobil: +46 (0) 706 33 21 37
E-post: anders.welin@bohmans.com