När Claes Bohman startade Bohmans Nätverk 1993 var det lika mycket med kandidaternas bästa för ögonen, som kundernas. Hans strävan var att skapa en informell och personlig mötesplats där kandidater blev sedda på riktigt och fick tid att presentera sig och berätta om sina ambitioner och drömmar. Hos Bohmans skulle ingen mötas med arrogans och ointresse. 

Den grundinställningen bär vi med oss än idag. Vi är lika intresserade av dig som person och i vilken riktning du vill gå i framtiden, som av ditt formella CV. Att gå vidare i karriären och utvecklas är ett viktigt beslut och för att det ska kännas lika rätt för dig som för uppdragsgivaren så måste även den kulturella matchningen vara den rätta. 

Bohmans använder de möjligheter som tekniken ger, men är måna om det personliga bemötandet i en alltmer digitaliserad värld. Välkommen att ansluta till ett av Sveriges största och ledande nätverk för dig som jobbar som ledare eller specialist inom kommunikation, marknad, MarTech, sälj och hållbarhet!

Gå med/registrera dig här

Aktuella uppdrag

Hund

Tidigare uppdrag

Här hittar du exempel på roller och uppdragsgivare som Bohmans har rekryterat till.

Läs mer