Rekrytering i Malmö

I 25 år har vi på Bohmans hjälpt företag inom tech, marknad PR och försäljning med att identifiera unika nyckelpersoner och ledare samt ta över ansvaret för den komplexa rekryteringsprocessen. Vi är väl medvetna om att varje rekrytering är essentiell för ett företag och att fel beslut kan bli kostsamt. Kanske är det också därför som vi med våra väl beprövade rekryteringsmetoder har lyckats som vi gjort med att bygga upp vårt unika nätverk av yrkesmänniskor.

Vi på Bohmans brinner för vårt arbete där vi för samman våra kunder med branschens allra bästa kandidater för att bygga lösningar där alla kommer att vinna. Ni finner i dagsläget våra kontor i Malmö, Stockholm och Göteborg, men tack vare Talent Territory är vi också aktiva med vår rekryteringshjälp i ytterligare 8 länder i Europa och USA.

Är ni sugna på att veta mer om oss eller hur vi skulle kunna hjälpa också er och er verksamhet så hör av er. Vi kan rekrytering och vi är redo att ta oss an ert nästa uppdrag.

Professionella metoder för er rekrytering

Vi vet precis hur komplex en rekryteringsprocess är och att det kan vara knivigt att hitta den rätte för uppdraget. Vi vet också hur viktig den är vilket gör oss oerhört måna om att oavkortat säkerställa kvaliteten inom samtliga delmoment.

Innan vi sätter igång sökandet strävar vi efter att lära känna er och er verksamhet mer inpå djupet för större förståelse av vad det är ni söker efter och vad den tomma rollen kräver. Därefter kan vi gå vidare och segmentera marknaden för att ringa in de mest kompetenta och lämpade kandidaterna.

Search

Bohmans nätverk av intressanta kandidater inhyser drygt 55 000 individer idag och vidare har också samtliga konsulter hos oss egna gedigna och relevanta nätverk. Vi approcherar och identifierar rätt personer för att sedan intervjua och välja ut de mest lämpade för att behärska uppdraget.

Annonsbaserad rekrytering

Annonsrekrytering är en klassisk arbetsmetod där vi med hjälp utav noggrant formade annonser och tydlig kravspecifikation kommer i kontakt med aspiranterna. Vi utvärderar alla annonssvaren och håller intervjuer med de intressanta för att sedan välja ut och presentera ett noga valt antal.

Interim

Vid tidsbegränsade behov kan vi på Bohmans hyra in en konsult åt ert företag som besitter den kompetens och erfarenhet ni är i behov utav. På så vis slipper ni anställa.

Bohmans

Bohmans startades 1993 med en tydlig vision om personligare headhunting. Claes Bohman ville se mer av personen under kostymen för att på så vis lyckas bättre med att föra samman unika talanger med sina blivande uppdragsgivare. Detta genom väl beprövade metoder och samma kvalitet som genomsyrar hela företaget.

För er som söker mer än bara vår rekryteringshjälp så kan vi också erbjuda konsultation kring mentorskap, kompetensanalysering, kompetensutveckling samt karriärcoaching.

Vad behöver ni? Kontakta oss gärna och låt oss höra mer om era önskemål.