Rekrytering i Göteborg

Rätt person på rätt plats har förmodligen aldrig varit så avgörande som det är just nu.

Bohmans är ett rekryteringsföretag som i över 25 år rekryterat nyckelpersoner och unika ledare till samtliga nivåer inom tech, marknad, försäljning samt PR & kommunikation. Genom trohet till vår nisch och väl beprövade rekryteringsmetoder har vi lyckats bygga upp ett unikt nätverk av yrkesmänniskor och vi är ständigt på jakt efter fler. Vi brinner för utmaningen att hitta de där unika individerna som verkligen kan göra skillnad och nytta för vår uppdragsgivare liksom våra uppdragsgivare kan göra det samma för dem.

I dagsläget har vi själva kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö, men genom det internationella nätverket Talent Territory har vi också pågående samarbeten som möjliggör hjälp åt kunder i ytterligare åtta länder, i USA och Europa.

Hos oss får ni alltid det där lilla extra utöver kvalitet och personlighet.

Tjänster

Vi vet hur tidskrävande och komplex en rekryteringsprocess är och hur svårt det kan visa sig vara att hitta rätt person / personer för uppdraget. Dock så har det aldrig tidigare varit viktigare med rätt medarbetare som nu och för att ni inte ska riskera att fatta felaktiga och rent av kostsamma beslut så finns vi som rekryteringsföretag här för er i Göteborg. Vi använder oss utav väl beprövade metoder och tittar på all fakta vi har för att presentera er rätt kandidater.

Search

Samtliga av våra konsulter har breda och relevanta nätverk att söka kandidater genom och Bohmans nätverk består idag också av omkring 55 000 intressanta individer. Vi identifierar och kontaktar de vi tror är allra mest lämpade för er och efter en grundlig intervjubearbetning presenterar vi de vi anser mest passande.

Annonsbaserad rekrytering

Annonsrekrytering är en något enklare metod där vi utvärderar de annonssvaren vi får och genomför intervjuer för att på så vis hitta kandidaten som matchar. Rätt kompetens, rätt personlighet samt engagemang och motivation för den aktuella befattningen är det vi söker efter innan vi till slut presenterar personen för er som uppdragsgivare.

Interim

Har ni behov av kvalificerad kompetens för tidsbegränsade uppdrag så har vi på Bohmans lösningen. Då hjälper vi er att hyra in en konsult med den kompetens och erfarenhet ni behöver.

Bohmans i Göteborg

Bohmans startades 1993 med en vision om att föra samman sina kunder med optimala kandidater för att skapa lösningar där alla har att vinna. Vi vet helt enkelt att de bästa relationerna skapas då rollerna frambringar samklang och är precis lika måna om våra uppdragsgivares tillfredsställelse som de sökandes nöjdhet. För alla er som skulle behöva mer av oss än just vår rekryteringshjälp kan vi också erbjuda konsultation inom kringliggande ämnen så som kompetensanalys, mentorskap, kompetensutveckling och karriärcoaching. Hos Bomans får både kund och sökande en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen.