Rekrytering i Stockholm

Att rekrytera rätt person till rätt position har aldrig varit så viktigt som nu. Vi på Bohmans lyssnar till både uppdragsgivare och sökande för att skapa arbetsrelationer av bästa samklang.

I över 25 år har vi rekryterar unika ledare och kvalificerade nyckelpersoner för samtliga nivåer inom kommunikation, försäljning, marknad och PR. Med hjälp utav våra välbeprövade rekryteringsmetoder och trohet till vår nisch har vi byggt ett unikt nätverk av sökande yrkesmänniskor redo för ert nästa uppdrag. Vi brinner för utmaningen i att finna de där unika små guldkornen som gör riktigt stor skillnad för våra uppdragsgivare på precis samma sätt som också de gör skillnad för dem.

Idag kan ni finna oss på våra kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg, men tack vare samarbetet vi har med Talent Territory så kan vi röra oss även utanför våra gränser. Detta internationella nätverk gör det möjligt för oss att hjälpa människor i ytterligare åtta länder i USA och Europa.

Oavsett om ni kommer till oss som kund eller sökande så kommer vi se till så att samtliga parter får en trevlig upplevelse rakt igenom hela rekryteringsprocessen.

Professionell kvalitetsrekrytering

Av lång erfarenhet vet vi precis hur komplexa rekryteringsprocesserna kan vara och hur svårt det är att hitta den perfekta kandidaten för uppdraget. Vi vet också att den aldrig tidigare betytt mer än nu och vill därför som professionellt rekryteringsföretag i Stockholm finnas här för er. Med vår hjälp minimerar ni riskerna för felrekryteringar och maximerar era chanser till att finna rätt person till anställningen. På så vis spar ni tid och energi att istället fokusera till er kärnverksamhet samtidigt som ni också slipper chansa och riskera ekonomiskt kostsamma misstag.

Search

Alla konsulter hos oss har själva skapat gedigna och relevanta nätverk av sökanden och Bohmans har i sin tur även de ett med närmre 55 000 kvalificerade kandidater. Vi söker, identifiera och tar kontakt med de vi tycker lämpar sig bäst. För att sedan presentera de allra bästa för er avsluta vi vår search med grundlig intervjubearbetning.

Annonsbaserad rekrytering

Med noggrant formulerade annonser för era lediga tjänster låter vi aspiranterna själva höra av sig till oss varpå vi efter att ha utvärderat annonssvaren väljer ut några för vidare intervjuer. De som vi sedan anser ha den rätta kompetensen tillsammans med rätt typ av engagemang och motivation presenterar vi vidare för er att välja mellan.

Interim

För alla er i Stockholm som söker efter kvalificerad kompetens för ett kortare uppdrag kan vi på Bohmans hjälpa er med att hyra in en konsult besittandes den kunskap ni behöver. På så vis kan vi förkorta processen kring rekryteringen och ni i er tur slipper också anställa någon.

Bohmans i Stockholm

1993 var året då Claes Bohman startade bolaget och det med en vision om att kunna erbjuda en mer personlig headhunting än andra rekryteringsföretag. Han ville titta närmre på var och en för att verkligen hitta de mest unika yrkessjälarna för de ekande tjänsterna. Vi vet att de bästa relationerna är de där alla kommer att vinna och är därför lika måna om alla uppdragsgivares önskemål som vi är kring de sökandes tillfredställelse.

För kvalificerad rekrytering, kontakta oss. Vi kan utöver det även erbjuda konsultation runt kringliggande ämnen så som mentorskap, karriärcoaching, kompetensutveckling och kompetensanalys.

Kontakta oss gärna och låt oss berätta mer om oss själva och vårt arbete.