Vilka är vi?

Bohmans Nätverk rekryterar ledare och nyckelpersoner på olika nivåer inom marknad, tech, PR & kommunikation samt försäljning. Den digitala dimensionen genomsyrar alla dessa områden. Vi har varit trogen vår nisch och byggt upp ett unikt nätverk av yrkesmänniskor.

Vi arbetar med riktig search, det vill säga att vi aktivt söker upp, attraherar och knyter till oss de mest relevanta kandidaterna för varje enskilt uppdrag. Vi förlitar oss inte enbart på vilka svar en annons genererar. Vi representerar er sedan och säljer in ert varumärke och tjänst. 

Hos oss är det seniora personer som gör arbetet, såväl research som själva rekryteringen. Vi ser arbetet som ett hantverk och våra konsulter har egen erfarenhet av rollerna vi rekryterar till. Därigenom är vi bra på att läsa ett CV, även det som står mellan raderna. 

Claes Bohman startade bolaget 1993 med ambitionen att vara mer personlig inom headhunting. Han såg människan under kostymen, i en mer prestigelös dialog. Syftet var att bättre kunna matcha uppdragsgivaren med individen, på riktigt. Vi tittar både på hårda fakta och mjuka frågor, både hjärna och hjärta.

Vi har alltid arbetat med uppdragsgivare från både byrå- och kundsidan. Den kreativa delen av vår nisch handlar inte sällan om unika talanger och färdigheter som man kanske inte kan lära sig genom utbildning.

Bohmans har en väl beprövad metod men vi har aldrig velat utvecklas till en stor fabrik. Inte heller vara så säljdrivna att vi tummar på kvaliteten. Istället är vi stolta över att vara en boutique med en personlig service. Hos oss får du det där lilla extra.

I nuläget har vi själva kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men genom våra partners inom det internationella nätverket Talent Territory även i åtta andra länder, i Europa och USA.

Vi drivs av att hela tiden finna individer som gör skillnad. Vi är fortfarande personliga i en digitaliserad värld.

Vi utmanar rådande normer och konventioner

Vi vill bidra till samhällsutvecklingen och drivs av att finna människor som gör skillnad. I våra rekryteringar strävar vi efter att presentera ett så brett urval av kandidater som möjligt.

Mer om Etik

Se människan under kostymen

Vi har byggt upp ett unikt nätverk av yrkesmänniskor inom marknad, tech, PR & kommunikation samt försäljning. Våra konsulter har själva gedigen erfarenhet av från de roller våra uppdragsgivare vill ha hjälp att rekrytera till.

Våra medarbetare

Erik Haglöf, CEO/VD

Ett av världens största rekryteringsnätverk

Vi ingår i världens största rekryteringsnätverk inom marknad, kommunikation och digitala tjänster. Vi rekryterar i åtta olika länder genom det globala nätverket Talent Territory. För dig som kandidat eller kund ger det access till en internationell jobbmarknad.

Mer om Talent Territory

25
Verksamma år
2730
Genomförda uppdrag
9
Länder