Bohmans Nätverk rekryterar ledare och specialister på alla nivåer inom kommunikation och PR, marknad, MarTech, sälj, ledningsfunktioner och hållbarhet. Vi har varit trogen vår nisch i 30 år och byggt upp ett unikt nätverk av yrkesmänniskor.

Digitalisering och hållbarhet är ett par områden som i hög grad påverkar de roller vi rekryterar till. Därför utvecklar vi ständigt vår egen kompetens inom exempelvis de möjligheter som AI ger och avseende lagar och opinion som påverkar hållbarhetsfrågorna.

Vissa kunder behöver se över sin organisation – inte minst då transformationsbehoven är stora – innan rekryteringsprocessen kan börja. Vi hjälper till med att analysera befintlig organisation och komma med råd kring team- och organisationsutveckling. Först när vi känner till dagens eventuella kompetensgap och behov framöver startar rekryteringsprocessen.  

Processen kan se lite olika och beror på om det handlar om en öppen rekrytering, search eller om uppdragsgivaren väljer en interimslösning under en transformationsperiod. 

Vi representerar uppdragsgivaren i relation till kandidaten, men vi har ett transparent förhållningssätt för att skapa trygghet hos bägge parter. Hos oss är det seniora personer som gör arbetet, såväl research som själva rekryteringen. Vi ser arbetet som ett hantverk och våra konsulter har egen erfarenhet av rollerna vi rekryterar till. Därigenom är vi bra på att läsa ett CV, även det som står mellan raderna. Vi drivs av att finna individer som gör skillnad. 

Vi har alltid arbetat med uppdragsgivare från både byrå- och kundsidan. Den kreativa delen av vår nisch handlar inte sällan om unika talanger och färdigheter som man kanske inte kan lära sig genom utbildning.

Bohmans har en väl beprövad metod men vi har aldrig velat utvecklas till en stor fabrik. Inte heller vara så säljdrivna att vi tummar på kvaliteten. Istället är vi stolta över att vara en boutique med personlig service. Hos oss får du det där lilla extra.

I nuläget har vi själva kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men genom våra partners inom det internationella nätverket Talent Territory är vi även representerade i åtta andra länder, i Europa och USA.

Vill du diskutera dina behov med oss? Ring oss direkt på 08-545 899 30 eller maila oss på info@bohmans.com. Du kan också läsa mer om våra medarbetare och direkt kontakta den person som passar just dina behov.

30
Verksamma år
2730
Genomförda uppdrag
9
Länder