Maria Bomberg

Maria är rekryterings- och organisationskonsult med fokus på tjänster inom ledarskap, kommunikation och MarTech. Hon har spenderat merparten av sin karriär på olika typer av digitala produkt- och kommunikationsbyråer, men också testat livet på kundsidan.

Maria är utbildad marknadskommunikatör från Berghs School of Communication och har 15+ års erfarenhet från ledande positioner inom kommunikations- och techbranschen. Hon har bred erfarenhet av kommunikation, affärsutveckling och kundresor från digitala kommunikationsbyråer, produktstudios och marknadsavdelningar på företag som Findus och GANT.

På senare år har Marias fokus flyttats mer åt ledarskap och organisation i transformation – fortfarande med ett stort fokus på kommunikation och varumärke. Hon har kontinuerligt vidareutbildat sig med inriktning på förändringsledning, strategisk HR, team- och ledarskapsutveckling, och är bl.a. certifierad användare av GDQ (Group Development Questionnaire) och kan stötta i rådgivning och kartläggning av teams utvecklingsstadium, styrkor och områden för utveckling.

Marias vision är att som förändringsagent bidra till innovativa, hållbara och lönsamma verksamheter och lösningar genom att säkerställa användandet av rätt människor, processer, metoder och kunskap. Och, att teamet mår bra på vägen dit.

Kontakta Maria

Mobil: +46 (0) 706 57 95 49
E-post: maria.bomberg@bohmans.com