Bohmans Nätverk förvärvar Hotell & Reseverket

11 oktober, 2013

I en offensiv satsning på besöksnäringen i både Sverige och våra nordiska grannländer förvärvar Bohmans Nätverk Hotell & Reseverket (HRV) i. HRVs huvudområden sedan starten år 2000 är chefer och nyckelpersoner inom hotell, restaurang, möten, event, resor och turism, där bolaget har rönt stora framgångar.

  • HRV passar som hand i handske med Bohmans starka konsumentfokus. Marketing och sales är våra huvudområden med uppdragsgivare även inom upplevelseindustrin och resebranschen. Samtidigt som vi lever våra liv mer och mer online växer efterfrågan på upplevelser live, vilket vi noterar tillsammans med våra kunder, där Stockholm Globe Arenas är en, säger Erik Haglöf, vd för Bohmans Nätverk.
  • Synergierna mellan HRV och Bohmans är tydliga, där även våra nordiska grannländer efterfrågar ett gemensamt erbjudande. Svenskar har gott rykte utomlands och det är roligt att få exportera duktiga människor, avslutar Erik Haglöf.
  • Det här är ett spännande steg för oss! Vi får en större marknad och ett starkare erbjudande. Våra kunder drivs av krav på ständig utveckling. Tillsammans med Bohmans kan vi leva upp till de förväntningarna, säger Ylva Fries Kull, en av HRVs Grundare och Senior Partner, med Stockholm som bas.
  • Besöksnäringen är i en stark utvecklingsfas där våra uppdragsgivare söker människor som har förändringskraft i sig. Där spelar vi som rekryterare en huvudroll genom att ta fram kandidater med hög kompetens, utbildning och rätt attityd som presterar utöver det vanliga. Tillsammans med Bohmans kan vi ge våra kunder ett ännu bättre urval av kandidater, säger Karin Gustafsson, Senior Partner på HRV med Malmö som bas.

Svensk besöksnäring har haft en stark tillväxt de senaste 7 åren och står idag för 3% av BNP. Näringen omsätter 275 miljarder kronor och sysselsätter 168 000 personer (räknat i helårsverken). Exportvärdet är 106,5 miljarder kronor (Källa Tillväxtverket för 2012).

Hotell & Reseverket är Sveriges ledande rekryteringsföretag inom besöksnäringen med fokus på chefer och nyckelpersoner inom hotell, restaurang, möten, event, resor och turism. Det är befattningar från vd- och ledningsgruppsnivå till specialister. Bolaget startades år 2000 och vilar på fundamentet att flertalet rekryteringskonsulter kommer från branschen och har gedigen erfarenhet från linjebefattningar. Hotell och Reseverkets erfarenhet och kunskap är uppdragsgivarens trygghet.

För mer information, besök www.hotelloreseverket.com eller www.bohmans.com kontakta Erik Haglöf, vd Bohmans Nätverk erik.haglof@bohmans.com / 070 844 11 60 eller Karin Gustafsson, Senior Partner, Hotell & Reseverket karin.gustafsson@hotelloreseverket.com /

tel 070 969 86 00.

Liknande nyheter