Olle Victorin stärker Bohmans Nätverk

16 juni, 2020

Efter en lång karriär i reklambranschen tar Olle Victorin ett nytt steg och blir rekryteringskonsult på Bohmans Nätverk. Efter nära tre decennier på Forsman & Bodenfors ska Olle nu med all sin erfarenhet börja rekrytera chefer och ledare i den kreativa branschen.

– Jag ser mycket fram emot att ansluta mig till Bohmans Nätverk, det här blir en spännande och helt ny utmaning för mig,
säger Olle Victorin, nybliven chefsrekryterare på Bohmans.

Olle har arbetat med varumärken som är både svenska och globala som Volvo Cars, Volvo Trucks, Ikea och SJ och har prisats med tio guldägg, flertalet 100-wattare och fem Grand Prix i Cannes Lions – för att nämna några utmärkelser. Han började på Forsman & Bodenfors 1990, då något av en underdog-byrå och slutade först efter nära 30 år. Olle har bidragit till en unik framgångsrik resa och är nu redo att anta en ny roll.

Utöver rekrytering på både köpar- och byråsidan kommer Olle bl. a att arbeta som rådgivare och mentor till seniora projektledare och byråledare, samt stötta Bohmans kunder på inhouse-sidan inom både organisations- och processutveckling.

– Olle har unika insikter och erfarenheter som är värdefulla i en speciell tid, med nya behov av rådgivning. Han stärker vårt erbjudande på många sätt, med sin bas i den dynamiska Göteborgsregionen, säger Erik Haglöf.

För mer information:

Olle Victorin, Rekryteringskonsult
073 375 78 50
olle.victorin@bohmans.com

Erik Haglöf, VD
070 844 11 60
erik.haglof@bohmans.com

www.bohmans.com

Bohmans Nätverk startades 1993 av Claes Bohman med en ambition att ge headhunting en ny skepnad och försöka se människan under kostymen, i en mindre prestigeladdad och mer personlig dialog. Syftet var att bättre matcha uppdragsgivaren med individen. Bolaget har sedan dess hjälpt många företag att hitta rätt människor som behövs för att utveckla verksamheten. Samtidigt har tusentals människor fått växa med sitt arbete. Att anlita Bohmans är att få tillgång till helt unika nätverk inom en mängd olika områden. Vi bygger företag och förändrar människors liv. www.bohmans.com

Liknande nyheter