Marknadskoordinator

Marknadskoordinator till Rikshem

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Rikshem söker en Marknadskoordinator till huvudkontoret i centrala Stockholm. Tjänsten är en inhyrning via Bohmans Nätverk med omgående start och fram till sista juni 2019. Rikshems kommunikationsavdelning ansvarar för bolagets kommunikation och marknadsföring och består idag av fyra personer. Du kommer att arbeta i kommunikationsteamet och rapportera till kommunikationschefen

 Arbetsbeskrivning:

I rollen som Marknadskoordinator på Rikshem hanterar du löpande behov av marknadssupport som presentationsmaterial, trycksaker, profilprodukter, mallar, skyltar och annonser. Du har kontakt med byråer och leverantörer, håller ihop annonsering, har koll på bildbanken och tar även fram vissa trycksaker själv.

Du stödjer både avdelningen och resten av organisationen i bl a planering av events och övriga marknads- och kommunikationsinsatser. Du bidrar till att skapa och uppdatera innehåll på webb och intranät. I uppgifterna ingår också att samordna annonsering i digitala kanaler.

 

Vi söker dig som har:

  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
  • Minst 5 års erfarenhet av arbete med liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet från något webbpubliceringssystem, Photoshop och InDesign
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska
  • Vana att ta fram PowerPoint-presentationer och stödjande material

Du är en person med energi och driv, som avslutar det du påbörjat, är proaktiv och har förståelse för hur detaljer påverkar helhetsbilden. Du trivs med att arbeta i en organisation som förändras och med arbetsuppgifter som är varierande.

Mer information

Tjänsten är en inhyrning via Bohmans Nätverk på heltid och är en konsultlösning. Tillträde sker snarast och uppdraget löper fram till den sista juni 2019. Vi intervjuar kandidater löpande med uppehåll from 6/7 tom 7/8. Skicka din ansökan via länken med ditt CV och personligt brev. Sista ansökningsdag 10 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen!

För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta Linda Segerström, Rekryteringskonsult Bohmans Nätverk, mobil 076-408 77 91 eller via mail: linda.segerstrom@bohmans.com.

 

 

Sök jobbet

Undrar du något? Kontakta mig gärna.

linda.segerstrom@bohmans.com

Liknande jobb