Bohmans Nätverk värvar Ebba Hultkvist Stragne

7 oktober, 2015

– Jag ser verkligen fram emot att jobba både med rekrytering inom kommunikation och att ansvara för pr- och marknadsfrågor. Bohmans är välkända i branschen, har ett gott rykte och strävar efter att utmana normer och konventioner, vilket tilltalar mig, säger Ebba Hultkvist Stragne.

Ebba blir rekryteringskonsult främst inom kommunikation och marknadsföring, och kommer även att vara pr- och marknadsansvarig på Bohmans, en helt nyinrättad tjänst. Tidigare har Ebba arbetat som pr-konsult i nära sju år, senast på Westander. Hon har även erfarenhet av event-, reklam- och förlagsbranschen och har också jobbat med skådespeleri inom tv, teater och film.

– Ebbas kompetens kommer att vara till stor nytta för oss, både när det gäller rekryteringsuppdragen och vårt eget kommunikations- och marknadsarbete. Hon har värdefulla insikter i hur den digitala utvecklingen ställer nya krav på såväl kandidater som pr- och varumärkesarbetet, säger Erik Haglöf, vd på Bohmans.

Bohmans rekryterar chefer och specialister inom marknad, försäljning, online och pr. Till de vanligaste rollerna hör marknads-, kommunikations- och försäljningschefer. Bolaget har i dag drygt ett dussin konsulter och drivs av att finna individer som gör skillnad.

För mer information

Ebba Hultkvist Stragne, rekryteringskonsult och pr- och marknadsansvarig Bohmans:
076-800 98 08
ebba.stragne@bohmans.com

Erik Haglöf, vd Bohmans:
070-844 11 60
erik.haglof@bohmans.com

Liknande nyheter