Framtidssäkra din organisation

19 juni, 2023

Man och kvinna vid en laptop

Som organisation kan det vara svårt att veta vilka förändringar som behöver implementeras för att kunna hålla jämna steg med samtidens utveckling.

I grund och botten består alla organisationer av människor och är dessutom beroende av människors förmåga att förändras, utvecklas och tänka nytt. En genomtänkt kompetensförsörjning är A och O i alla organisationer, både i form av ny kunskap, men också i form av omvärldsbevakning och intern analys.

Hitta rätt kompetens i tider av förändring

Idag befinner sig många bolag på en förändringsresa till följd av digitaliseringen, där de vill kunna utnyttja digitaliseringens möjligheter till fullo. Men vad är viktigt att tänka på inför en sådan förändring, och hur kan bolag säkerställa att de har rätt kompetens för att kunna ställa om?

Läs mer om kompetensförsörjning kopplat till förändring

Skapa förflyttning med varumärket som grund

Genom att förstå företagets strategi, och hur det vill uppfattas i framtiden kan vi skapa en stark grund för rekrytering. När vi kan tillsätta kompetens som andas företagets varumärke, vision och värderingar, blir det enklare för bolaget att genomföra de förändringar som det står inför.

Med rätt frågeställningar som grund kan vi tillsammans med bolaget genomföra ett flertal övningar och workshops för att tydligare hitta kärnan i vad bolaget skall representera i framtiden.

Läs mer om kompetens och varumärkesförflyttning

Sidor från arbetsmallen framtidssäkra din organisation med rätt kompetens

Framtidssäkra din organisation med vår arbetsmall

Vi vet vikten av rätt kompetens, men också vikten av ett noggrant förarbete i rekryteringsprocessen. För att skapa en framtidssäkrad organisation är det därför viktigt att ha en tydlig riktning och en solid grund.

Vår arbetsmall ger konkreta verktyg och frågeställningar för att ni enklare ska komma framåt i ert förändringsarbete.

Ladda ner arbetsmallen gratis idag!

Liknande nyheter