Karin Teljstedt blir ny vice vd på Bohmans Nätverk

15 mars, 2017

Bohmans Nätverk växer och anställer nu Karin Teljstedt som ny vice vd. Hon kommer senast från en roll som senior rekryteringskonsult på Academic Search. Karin har jobbat med flera starka konsumentvarumärken och har både rekryterat och själv haft ledande roller på kundsidan.

– Jag ser fram emot att jobba med det jag tycker är allra mest spännande – att rekrytera människor som bidrar till att göra skillnad. Jag har tidigare erfarenhet av Bohmans både som kund och kandidat och den prestigelösa dialog vi haft går helt i linje med mina egna värderingar, säger Karin Teljstedt.

Karin har arbetat med strategi- och varumärkesutveckling på flera internationella bolag inom snabbrörliga konsumtionsvaror – bland andra Carlsberg, Warner Home Video och dåvarande CloettaFazer. De senaste åren har hon kombinerat sin erfarenhet från ledande roller på kundsidan med rekrytering, främst av chefer och specialister inom sälj och marknad. Det har handlat om både fasta rekryteringar och interimslösningar.

– Just nu upplever vi en markant ökad efterfrågan på interimslösningar. Många företag vill med kort varsel och flexibel tidslängd anställa en specialist eller chef. Karins erfarenhet av den typen av rekryteringslösningar och framförallt hennes bakgrund från företag inom starka konsumentvarumärken är värdefull för oss, säger Erik Myrhage, seniorkonsult och delägare på Bohmans.

Erik Myrhage, som tidigare var vice vd, får nu möjlighet att kunna lägga ett ännu större fokus på nya affärsområden, framförallt i Göteborg och Malmö men även utanför Norden. Han fortsätter i rollen som delägare och senior rekryteringskonsult.

Bohmans rekryterar chefer och specialister inom hela kommunikationsområdet, med en växande andel onlineroller. Till de vanligaste rollerna hör marknads-, kommunikations- och försäljningschefer. Bolaget har i dag tolv konsulter med kontor i Stockholm, Göteborg och Öresundsområdet.

För mer information:

Karin Teljstedt, vice vd Bohmans Nätverk
072-335 14 70
karin.teljstedt@bohmans.com

Erik Myrhage, seniorkonsult och delägare Bohmans Nätverk
073-373 45 33
erik.myrhage@bohmans.com

Erik Haglöf, vd och delägare Bohmans Nätverk
070-844 11 60
erik.haglof@bohmans.com

Liknande nyheter